Online gespreksgroepen over dementie

Praten met mensen die hetzelfde doormaken als jij, dat kan in de online gespreksgroepen van dementie.nl. Je praat met een (kleine) groep lotgenoten. Gewoon vanuit huis.

Het omgaan met dementie bij je ouder(s) of partner is vaak niet eenvoudig. Ben je nieuwsgierig naar hoe anderen hiermee omgaan en hoe zij omgaan met de emotionele en veranderende aspecten? Dan is deelname aan een online gespreksgroep een waardevolle stap.

In deze bijeenkomsten ga je ontdekken dat een half woord vaak genoeg is om begrepen te worden. Je kunt vragen stellen of dilemma’s delen waar je zelf mee worstelt. Bovendien blijken jouw eigen ervaringen en kennis vaak van onschatbare waarde voor anderen te zijn.

  • 9 oktober – ‘Mijn ouder heeft dementie’

    Het thema ‘Teamwork’ staat centraal. Meld je aan voor deze gratis gespreksgroep op maandag 9 oktober van 19.30 – 21.00 uur.

  • 10 oktober – ‘Mijn partner heeft dementie’

    Voor partners die zorgen voor iemand met dementie is er een speciale sessie gericht op ‘Teamwork’. Dit kan een uitdaging zijn en daarom biedt deze gespreksgroep een platform om ervaringen en vragen te delen en van elkaar te leren. Meld je aan voor de gespreksgroep op dinsdag 10 oktober van 13.30 tot 15.00 uur.

  • 16 oktober – ‘Mijn partner heeft jong dementie’

    Heeft jouw partner op relatief jonge leeftijd (onder de 75) dementie gekregen? Of voor diegene die zelf nog jong zijn, is er een speciale bijeenkomst. Meld je aan voor deze gespreksgroep op maandag 16 oktober van 19.30 – 21.00 uur.


Lukt het je niet om deze keer deel te nemen, maar wil je er een andere keer bij zijn?
Schrijf je dan hier in op dementie.nl om een e-mail te ontvangen zodra er nieuwe gespreksgroepen zijn.