Steun met gebak voor Wereld Alzheimer Dag

Steun met gebak op Wereld Alzheimer Dag, die op 21 september valt, is een van de manieren waarop je kunt bijdragen tijdens de Week van Dementie.

Een toegankelijke manier om bij te dragen is door te genieten van een gebakje bij jouw koffie of thee. Hiermee draag je direct bij aan de financiering van activiteiten en ondersteuning voor degenen die te maken hebben met dementie.

Deze actie wordt gehouden bij geselecteerde filialen van Mastenbroek in Purmerend en Landsaat in Zaandam.
Het is niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen. Het is ook een daad van solidariteit met degenen die getroffen zijn door deze ingrijpende ziekte.

Alzheimer Nederland, afdeling Zaanstreek-Waterland, zet zich in om het leven van mensen met dementie en hun families te verbeteren. De opbrengst van deze actie draagt bij aan voorlichting, onderzoek en ondersteuningsprogramma’s, evenals activiteiten die het welzijn van degenen die met dementie leven bevorderen.

Samen kunnen we het bewustzijn vergroten, de zorg verbeteren en streven naar een dementievriendelijke samenleving. Toon jouw steun tijdens de Week van Dementie en op Wereld Alzheimer Dag door te genieten van een heerlijk gebakje. En tegelijkertijd een belangrijke bijdrage te leveren aan een betere toekomst voor iedereen die getroffen is door dementie.