‘De Dementie van Jet & Harrie’

Leren door beleven voor (zorg)professionals, mantelzorgers en vrijwilligers. Dit kan op 8 november 2023 in het Zaantheater tijdens de theatervoorstelling ‘De Dementie van Jet & Harrie’.

Zaanstad wil als dementievriendelijke gemeente zich inzetten om mensen met dementie en hun mantelzorgers zoveel mogelijk te ondersteunen. Daarom is er aandacht voor de theatervoorstelling ‘De Dementie van Jet & Harrie’. Deze voorstelling speelt op woensdag 8 november in het Zaantheater in Zaandam.

Meer informatie en kaartverkoop
Ben of ken jij een (zorg)professional, mantelzorger of vrijwilliger voor wie deze voorstelling interessant kan zijn? Kijk voor meer informatie en de kaartverkoop op de website: bit.ly/zaantheater-dementie.

Coffee & care arrangement van Het Buitenhuis
Heb jij interesse in de theatervoorstelling, alleen weet je niet hoe je dit thuis moet organiseren? Het Buitenhuis biedt misschien een oplossing. Met een pop-up coffee & care arrangement in het Zaantheater zorgen zij voor jouw partner of familielid terwijl jij de voorstelling beleeft. Na de voorstelling ga je samen weer naar huis. 

Wil je gebruik maken van dit (gratis) coffee & care arrangement van Het Buitenhuis in het Zaantheater? Mail jouw naam en telefoonnummer naar hetbuitenhuis@zorgcirkel.nl. Het team van Het Buitenhuis neemt contact op en bespreekt de mogelijkheden.